Tunnus
Salasana
Muista minut
Tervetuloa vieras
Ei tunnuksia? Rekisteröidy!
Tunnukset unohtuivat?

» Kaikki
» Yleiset
» rFactor
» GPL
» Talliuutiset
» Keltainen lehdistö
» iRacing

» Selaa kuva-arkistoa
» Trellesanomat

Trellet.net on sosiaalinen:

Statistiikkaa:
Tänään 29 uniikkia kävijää
28.12.2011 alkaen yhteensä 665749 kävijää

[1] [2] [3] » 

GPL:
GPL Season 25 - ilmoittautuminen auki

Autot
Brabham BT24
BRM P115
Cooper T81B
Eagle-Weslake T1G
Ferrari 312
Lotus 49
Honda RA300Kilpailuaikataulu
19:00 Harjoitus, 60 minuuttia
20:00 1 kierroksen aika-ajo nimenhuudolla
20:45 Kilpailu

Kilpailukalenteri
13.04.2016 Canadian Tired Motorsports Park
20.04.2012 Autódromo José Carlos Pacer (Grand Prix)
04.05.2006 Autodromo Nazi Monza (Grand Prix)
11.05.2016 Silverstoned Racing Circuit
18.05.2016 Nürburgring Combover (24h)
01.06.2016 Donington Park Pacing Circuit (Grand Prix)
12.04.2016 Phillip Thousand Island Sauce (Wet)
25.06.1967 Circuit de Kylpylä-Francorchamps (Grand Prix)

Kausiennakko

Linkit
Kauden foorumi
Säännöt
Ilmoittautumisohjeet
Ilmoittaudu!

avainsanalista: runkkupuu, betonirengas, perseeseen.avi
Hannu Etupaltta, pe 1. huhtikuuta 2016

GPL:
24. GPL-kausi huipentui Etelä-Afrikassa
Hiukan vajaalla miehistöllä (aiheeseen liittyvää Fingerporia odottaen) ajettu 24. kausi on vihdoin päättynyt. Jani Kukkonen selviytyi voittajana kutkuttavan jännittävässä mestaruustaistelussa. Kauden aikana jopa 13 kuljettajaa kävi saalistamassa pisteitä mutta kauden päättäjäisissä radalle asti heitä riitti vain kuusi kappaletta. Jumalsimun tulevaisuus vaikuttaa heikolta, mutta emme välttämättä anna Vanhaselle periksi:

Iltapulun geplilööppi

Iltapulun geplilööppi


Petteri Pajunen, su 19. toukokuuta 2013

GPL:
GPL-ilmot aukesivat, varaa paikkasi heti!
Suhteellisen tuoretta autopeliä nimeltä Grand Prix Legends on nyt testattu trelleissä muutaman kerran epäluuloisen varautuneissa tunnelmissa. Näistä kokemuksista rohkaistuneina järjestämme keväällä kauden numero 24, josta on lupa odottaa silmiähivelevän jännittävää mestaruuskamppailua. Kisakalenterista löytyy sekä ikivihreitä suosikkeja että suihkulähteiden, turvakaiteiden ja yllätystolppien reunustamia katuratoja.

Kausi järjestetään jos/kun tammikuun loppuun mennessä vähintään 10 aikamme gladiaattoria on ilmoittautunut mukaan, joten varaa paikkasi ajoissa!
Petteri Pajunen, su 13. tammikuuta 2013

GPL:
GPL-kausi päättyi rytinällä
Liitoksistaan natisevien autojen sankarit haastoivat vihreän helvetin kauheudet kestävyyttä koettelevassa kauden päätöskisassa. Mestaruus oli ennen kisaa ratkeamatta, lopulta Aleksi Elomaa nappasi tuon tavoitelluista tavoitelluimman pokaalin. Onnittelut kaikkien amishien ja muiden nekrofiilien puolesta!

PS Huhut geplin kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja.
Petteri Pajunen, to 13. joulukuuta 2012

GPL:
GPL Season 23 ilmoittautumiset avattu!
GPL is back with a vengeance! Kaikkien simujen ylipäällikkö palaa vahvempana kuin koskaan. Syyskauden huipentaa klassikkojen klassikko, 11 kierrosta Nordschleifea. Varaa paikkasi ajoissa kun on vielä tilaa!
Petteri Pajunen, ti 11. syyskuuta 2012

GPL:
GPL-kauden avaus Monacossa Ackermanin nimiin
Trellejen jo 22. GPL-kausi avattiin torstaina 19.1 Monacon tutulla mutta ei niin kovin turvallisella katuradalla. Lähtöruudukkoon asettui 10 kilpailijaa ja koska kyseessä oli Cooper-spec, kaikilla oli käytössään tämä kyseinen ajokki.

Aika-ajossa nopeimman ajan kellotti Jussi Seppälä joka pysäytti kellot lukemiin 1.25.317, saaden rinnalleen Johnny Ackermanin ajalla 1.25.769. Kolmanteen ruutuun jo sekunnin erolla ajoi Petteri Pajunen, ajalla 1.26.326.

Itse kisassa kärkeen ampaisi paremman lähdön turvin Johnny Ackerman. Seppälä ei kuitenkaan antanut periksi ja ahdisteli kärkikuljettajaa aina maaliin saakka, eron ollessa suurimmillaankin alle kaksi sekuntia. Ackermanin hermo kuitenkin piti ja näin hän varmisti itselleen avauskilpailun voiton.

Kärkikaksikko karkasi muilta täysin kolmanneksi ajaneen Eetu Karjusen jäätyä maalissa jo lähes minuutilla. Varma ajo toi näin kuitenkin Karjuselle uran kolmannen palkintokorokesijoituksen. Seppälälle kakkosija oli jo uran 18. palkintokorokesijoituksia miehellä ollessa 53 kappaletta. Ackermanille voitto oli uran yhdeksäs täydentäen palkintosijojen määrän 21:een.

Kausi jatkuu seuraavaksi 2. helmikuuta kun karavaani suuntaa kohti kotimaata ja moottorit jyrähtävät käyntiin Keimolan moottoriradalla. Sitä odotellessa Monacon kisan jälkihehkut foorumilla.

Tulokset kokonaisuudessaan tulospalvelussaMika Myllynen, pe 20. tammikuuta 2012

GPL:
ilmoittautuminen avattu: GPL kausi 22

pakollinen uutiskuva

pakollinen uutiskuva

Jo 22. GPL kausi starttaa lähiviikkoina. Mitään suuria yllätyksiä kausiformaatissa ei nähdä. Mukana on muutamia ennenkokemattomia ratoja, mutta muuten alan harrastajille kaiken pitäisi olla tuttua.

Lisätietoa kaudesta boardilla
Juhana Kukkula, to 5. tammikuuta 2012

GPL:
Nietula voittoon GPL-kauden päätöskisassa!

Kuva ei liity tapaukseen.

Kuva ei liity tapaukseen.

Grand Prix Legends -kausi 21 saatettiin eilen päätökseen Watkins Glenin kilparadalla. Huippujännittävän aika-ajon päätteeksi ensimmäisen rivin miehittivät Kalle Nietula (Lotus) ja Jussi Seppälä (Ferrari) Jani Kukkosen (Lotus) ja Juha Hallikaisen (Ferrari) hengittäessä niskaan toisesta rivistä. Neljä nopeinta mahtuivat peräti kahden kymmenyksen sisään ja odotettavissa oli hurja kamppailu voitosta. Startissa Nietula piti kärkipaikkansa ja pysyi johdossa loppuun asti voittaen kilpailun alle kahden sekunnin erolla Seppälään. Kukkonen oli kärkitaistelussa mukana kierrokselle 40/45 asti, mutta kilpailu päättyi keskeytykseen. Kolmanneksi nousi kuudennesta ruudusta startannut Tuomo Kittilä.

Kauden 21 mestaruuden varmisti jo viime kilpailussa Jussi Seppälä keräten kauden aikana 79 pistettä. Tommi Isotalo sijoittui kaudella toiseksi keräten 58 pistettä ja kolmas oli Johny Ackerman 52 pisteellä. Tallimestaruuden kaudella 21 voitti Spinning Brothers. Team AAR oli toinen ja Penetrate Racing kolmas. Tarkemmat tulokset löytyvät luonnollisesti tulospalvelusta.

Näin saatiin GPL talviunille ja tämä kaikista legendaarisin simu palaakin varmasti taas ensi vuonna. Onnittelut mestareille!
Joonas Sorri, pe 16. joulukuuta 2011

GPL:
Mestaruustaistelut ratkaistaan vasta kauden finaalissa

Limonaatia startissa

Limonaatia startissa

Kauden loppurypistys polkaistiin käyntiin Lime Rock Parkin Mountain Circuitilla. Jussi Seppälä palasi voittojen tielle pitkän ja piinaavan tauon jälkeen näytöstyyliin. Ferraria käskyttänyt Spinning Brothers -kuljettaja lähti kilpailuun paalupaikalta ja nappasi voiton lähes kymmenen sekunnin erolla ennen Elias Hirvosen Cooperia. Kolmanneksi jännittävien vaiheiden jälkeen nousi Kalle Parviainen BRM:llään.

Kotisalo vastaan Elomaa

Kotisalo vastaan Elomaa

Viikon tauon jälkeen sirkus matkasi rajan ylitse etelään ja Mexico Cityn radalle. Autovalintojen perusteella kilpailusta oli odotettavissa erittäin kovatasoinen, ja niin kävikin. Voiton ratkaisivat tasaisessa kaksintaistelussa eturivistä lähteneet Aleksi Elomaa sekä Ilkka Kotisalo. Elomaa onnistui alun vaikeuksien jälkeen kiristämään tahtiaan ja teki ratkaisevan ohituksen Kotisalosta muutama kierros ennen maalia. Voitto oli Ferrarilla kurvailleelle Elomaalle kauden kolmas. Kalle Parviainen ajoi jälleen pallille ollen kolmas Brabhamillaan, lähes puoli minuuttia kärkeä perässä.

Normipäivä

Normipäivä

Kun kaudesta on ajamatta enää yksi kilpailu, ovat molemmat mestaruustaistot vielä täysin auki. Kalle Parviainen johtaa kuljettajien pistetaulukkoa seitsemällä pisteellä ennen Elias Hirvosta, mutta autokrediittien perusteella Hirvosta voi pitää jopa ennakkosuosikkina: Hirvosen napatessa täyden pistepotin Nürburgringiltä täytyy Parviaisen olla kolmen parhaan joukossa BRM:llä tai Hondalla pitääkseen ykkössijansa pisteissä. Kärkikaksikon takana taistelu kolmannesta sijasta käydään Elomaan, Kotisalon ja Seppälän kesken. Hirvosen epäonnistuessa viimeisessä kilpailussa Elomaalla on toki vielä mahdollisuus sarjan toiseen sijaan.

Tallien puolella johtoa pitää edelleen Team Kalakukko Racing, mutta eroa toisena olevaan Spinning Brothersiin on vain viisi pistettä. Kolmantena pyöränä taistelussa on vielä Super Aleksi, joka on vain kolme pistettä Spinnareita perässä. Jokainen talli tarvitsee molemmilta kuljettajiltaan huippusuorituksen yltääkseen mestaruuteen.

Kauden päätös ajetaan 10.12. legedaarisella Nürburgring Nordschleifella.
Kalle Parviainen, ti 8. joulukuuta 2009

GPL:
Elomaalla hurja vire keskikauden kiihkeissä kapinoissa

Elomaa kuittaa Seppälän ja seppeleen voitosta

Elomaa kuittaa Seppälän ja seppeleen voitosta

GPL-kausi saavutti puolivälinsä klassisella Rouen-les-Essartsin maantieradalla. Kilpailun voittoon ajoi odotetusti Aleksi Elomaa, joka ajoi ennen kilpailua suoritetuissa testeissä jopa maailmaennätysvauhtia. Aika-ajossa ja kilpailussa meno oli kuitenkin huomattavasti tukkoisempaa: paalupaikalta lähtenyt ferraristi tippui ensimmäisen kierroksen aikana peräti neljänneksi. Yksi kerrallaan Elomaa kuitenkin ohitti edellään olleet kuljettajat. Niin Mikko Rissanen, Ilkka Kotisalo kuin Jussi Seppäläkin joutuivat toteamaan Elomaan paremmuuden tämän voittaessa lopulta noin seitsemän sekunnin erolla. Spinning Brothers -kaksikko Seppälä ja Kotisalo nousivat palkintopallille ennen neljänneksi tullutta Rissasta.

Tifosit sekosivat punaisen orhin voittaessa

Tifosit sekosivat punaisen orhin voittaessa

Ranskan teiltä trellekaravaani matkasi lyhyen matkaa itään, Sachsenringin kaduille ja teille. Kadut hallitsi parhaiten Kalle Parviainen, joka nappasi kilpailusta täydet 12 pistettä. Parviainen tykitti Ferrarinsa ensimmäistä kertaa paalupaikalle sitten Brnon osakilpailun toissakaudella, ja karkasi vastustajiltaan. Kilpailusta oli tulossa Kalakukko Racingnille täysosuma, mutta Mikko Rissasen ajovirhe romutti haaveet kaksoisvoitosta. Parhaiten tilanteen hyödynsi Elias Hirvonen Cooperillaan, jonka hän toi ruutulipulle lopulta toisena. Kolmanneksi taipui tiukan taistelun jälkeen Johnny Ackerman.

Petteri Kantokari ja uran sadas moottoririkko

Petteri Kantokari ja uran sadas moottoririkko

Sachsenringin jälkeen Parviainen johti sarjaa 11 pisteellä ennen Hirvosta, joka oli puolestaan kahdeksan pistettä Kotisaloa edellä.

Kalle Parviainen ja ensimmäinen moottoririkko sataan vuoteen

Kalle Parviainen ja ensimmäinen moottoririkko sataan vuoteen

Autovalintojen tultua julki Watkins Glenin kilpailua varten nopeimmat olivat jo valmiita juhlimaan Aleksi Elomaan voittoa. Niinhän siinä lopulta kävikin, ja Elomaa johti koko kilpailun mestarillisesti paalulapaikalta ruutulipulle. Kaukana Ferrarin takana käytiin hieno kamppailu muista sijoituksista. Pisimmän korren jälkijoukosta veti lopulta Pieter Mariën, joka nappasi näin trelleuransa ensimmäisen palkintopallisijoituksen. Mikko Rissanen oli matkalla kohti toista sijaa, mutta putosi ajovirheen myötä kauas taakse. Raivokas yrittäminen kuitenkin palkittiin Team Kalakukko Racingin kakkoskuskin noustua loppumetreillä kilpailun kolmanneksi.

Ferrarista on myös lentokoneeksi

Ferrarista on myös lentokoneeksi

Kun kaudesta on ajamatta enää kolme kilpailua, Parviaisen pistejohto on kutistunut vaivaiseen kuuteen pisteeseen. Aleksi Elomaan kaksi täysosumaa nostivat myös hänet täysillä mestaruustaisteluun. Ilkka Kotisalon tasaisuus pitänee hänetkin edelleen taistossa mukana. Tallien puolella tilanne on jatkunut historiallisen tasaisena, ja kolme kärkitallia mahtuvat edelleen vain 15 pisteen sisään.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua, kun vuorossa on Lime Rock Parkin vuoristolenkki.
Kalle Parviainen, la 14. marraskuuta 2009

[1] [2] [3] » 

Copyright © 2006-2021 Trellet.net