Tunnus
Salasana
Muista minut
Tervetuloa vieras
Ei tunnuksia? Rekisteröidy!
Tunnukset unohtuivat?

» Kaikki
» Yleiset
» rFactor
» GPL
» Talliuutiset
» Keltainen lehdistö
» iRacing

» Selaa kuva-arkistoa
» Trellesanomat

Trellet.net on sosiaalinen:

Statistiikkaa:
Tänään 39 uniikkia kävijää
28.12.2011 alkaen yhteensä 665759 kävijääTallitiedote:
JK International Racing Liaison ilmoittautuu Trellet rF S6 Div2:een!
JK International Racing Liaisonilla, Trellet rF Div2 -tulokastallilla, on ilo ilmoittaa kiinnittäneensä talliin kaksi maineikasta entistä Div1-kuljettajaa: Juhana Kukkulan sekä Jussi Koukun. Sopimukset allekirjoitettiin tänä aamuna Baselissa ja Tampereella. Kuljettajat pääsevät testaamaan tallin kalustoa jo tämän viikon aikana suljetuissa testeissä.

Juhana \"Hill\" Kukkula on moninkertainen Trellet F1-mestari, jonka suoritustaso on viime vuosina kärsinyt kakkosluokan tallien ollessa kykenemättömiä tarjoamaan mestarille kilpailukykyistä ja luotettavaa kalustoa.

Jussi \"Igor\" Koukku on takavuosien tulevaisuuden lupaus, jonka ainutlaatuinen taito löytää sekä tekniikan kestävyyden että fysiikan lakien rajat kerta toisensa jälkeen on välttämätön apu aloittelevalle tallille.

JK International Racing Liaison (JK IRL) on kansainvälisen yhteistyön tuloksena syntynyt kilpatalli, jonka tavoitteena on saavuttaa asema yhtenä Trellet rF Div2 -sarjan kärkitalleista. Tallin perustaja ja omistaja Jouko \"JK\" Kakkonen tunnetaan autourheilupiireissä taustavaikuttajana joka pysyttelee mielellään poissa julkisuudesta.
juhana kukkula, ma 20. elokuuta 2007

Tallitiedote:
Klami Racing Team voittoon!
Klami Racing Team otti tulokaskaudellaan rFactor -79 sarjassa kunniakkaasti ensimmäisen sijan kakkosdivarissa. Tallin salaisuutena oli molempien kuskien tasaisuus ja ajoittaiset hyvätkin suoritukset. Tallin johto on tyytyväinen tulokseen tulokaskaudella.
Eero Klami, ke 4. heinäkuuta 2007Copyright © 2006-2021 Trellet.net